Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op. Dat kan op vele manieren!

  • Heb je haast met je vraag? Kijk dan even of we online zijn en stel je vraag middels de chat. Vaak krijg je al binnen enkele seconden antwoord.
  • Heb je ons liever aan de telefoon dan is ook dat mogelijk, bel hiervoor met 0223 – 758 489. Nemen we niet op? Dan zijn we druk bezig met het inpakken van bestellingen of misschien in gesprek met een andere klant. Spreek dan even duidelijk de voicemail in dan bellen we natuurlijk zo snel mogelijk terug.
  • Wil je langskomen? Dat is mogelijk maar maak hiervoor wel even een afspraak, wij hebben geen showroom maar uiteraard is het altijd mogelijk om artikelen te passen of om je bestelling gewoon bij ons af te halen.
  • Wil je graag per mail contact met ons? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Vermeld hierin je ordernummer en je telefoonnummer (soms is het gemakkelijker om even te bellen). Uiteraard gebruiken we je gegevens nergens anders voor dan om contact met je te leggen om je vraag te bantwoorden. Na ontvangst van je bericht zullen wij z.s.m. contact met je opnemen.